Big Bucket of Fun

Tre blonda naiva flickor fran Sverige trodde sig kunna bemastra tre stora fyrhjulingar pa den lilla men ack sa bergiga on Koh Tao i sodra Thailand. Dom overlevde dagen men nar det val borjade morkna mot kvallskvisten dog en av tjejernas hojs batteri och var helt dod, medan en annan av de blonda flickorna inte lyckades bromsa in ordentligt nar hon skulle parkera utanfor en butik, sa hon korde ratt in genom skyltfonstret. Det blev en valdig uppstandelse vill jag lova. Som tur var lever alla flickorna och ar oskadda men kommer nog ta det lite lugnare i fortsattningen annars blir nog inte denna fantastiska resa lika lang som vi hoppats pa... :)

Schvajnigt mycket fred och karlek till er. Ikvall ska vi dansa for fred och karlek pa My House. Puusss

det var ju tur i oturen...

...att man bloggade innan min dator totalkraschade igar, om den overlevade det, sa overlavde den nog inte mitt pafoljda vredesutbrott.
saaatttthhhee kommer troligen bli fattig pa bilder har fran och med nu. solly solly.
idag har vi iallafall haft en hel waterpark for oss sjalva, saklart passade vi pa att trotsa alla regler och badade nakna och kaka glass inne pa omradet fast man inte fick!!!
Nu sitter jag med det som jag trodde var omoligt, paltkoma efter sushi och webbar som om det var sista gangen jag satt vid en dator...in pa facebook med er, det ar overhettning med cyberkarlek som delas ut!!!!!
Imorgon beger vi oss till Thailand, oar, festivaler, hyddor, strander och fullmooonparteeeeeey.
Vem vet jag kanske kommer hem med en svanktatuering och en longboard!
HANG LOOOOOSE HOMBRES


man får ju passa på att blogga när man har internet



samt ta tillfället till akt och säga att jag saknar min mamma.
piis

MÅNTIAR FÖRVANDLA MIG


ännu mer limbobar utan limbo och utan stina...*sad face*


VANG VIENG



Bilderna från den här kvällen ligger i mappen, limborbar, killen i puppan som inväntar förvandligen till fjäril och bögen i total förnekelse.

Det lilla landet Laos

vi har verkligen varit samst pa blogga. thats for sure. sanningen ar att vi helt enkelt har haft pa tok for kul for att ens komma ihag att internet existerar. idag har vi varit i vang vieng i sju dagar. en javla vecka. vi tankte bara stanna nagon natt men blev kvar har. det ar paradiset. men att ha roligt KOSTAR. betalningen sker via smarta och skador. sofia har ett varigt kottsar mitt under foten och har haft problem att ga. jag har det sjukaste saret pa min rov. det ser ut som ett monster har rivit mig med tre langa vassa naglar over vanster skinka. det ar djupt och varigt. kommer fa de fulaste arren. stina ar nagorlunda hel pa utsidan men har typ halsfluss. for ovrigt later hon konstant som "man lat dagen efter studenten". eller nej foresten, det gor vi nog alla. chaaaarmigt va? juste, glomde saga att det ar vart smartan! bilder kommmer snart.

xoxoxoxo


RSS 2.0