7 MAJ????? AJ!!!!!!!

Whats cooler than being cooold?? PEKING!
Vara Thailandsvarmevana kroppar funkade inte speciellt bra i Kinakylan, sa vi har nu haffat oss varsin fjallravenjacka for endast 200kr, helt stort...det sitter lixom en prislapp pa jackjaveln dar det star 4900 kr..fin kinarabatt!
Bakis som aldrig forr (kinavodka ar skit), igar hamnade vi pa ett stalle som heter LAN CLUb som har en inreding som kostar 300 miljoner och det syntes..helt stort stalla dar skumpan flodade..vi kunde dock inte valja en samre dag pa att vara kongobakis pa, idag ar dagen varat flygbolag ska sluta betala varat boeende, idag ar dagen vi far beskedet att forsta flyget hem ar satt den 7 maj, idag ar dagen vi maste fixa visa, idag ar dagen vi maste byta rum...imorgon ar dagen da det star i alla tidningar om Sofias galna raseriutbrott istallet for nu mobojumbo om en lojliga liten vulkan!
Mina sma fina hjartan dar hemma, jag onskar sa hart att jag var hos er nu istallet for i den har soppan. Bara sa att ni vet sa funkar inte facebook har, saklart san lyx kan man ju inte fa nar man ar strandad pa andra sidan jorklotet.
Hoppas vi ses innan den 7 maj!!!!

Lost in translasion

For ca 48 h lamnade vi ett kaotiskt Bangkok, nyarsfirande, vattenkrigs festival blandat med galna och hetsiga demostranter. Varningar hit och dit. Besok inte de omradet, ak in taxi i de delarna, hall koll pa om flygplatsen ar belagrad eller inte.... Kaos minst sagt. Men vi lyckades atminstone overleva 4 dagar dar. Kom till flygplatsen helt nersolade i vatten och mjol klet fran topp till ta. Flyger 5 h till Peking for mellanlandning.. Vantar i...vad kan det var 26 h? Far checka in, borda, kliva pa planet... planet blir forsenat.. ingen fattar varfor.. ingen kan engelska.. alla ar arga irriterade och trotta. Vi har inga pengar alls. Till slut, framat kvallskvisten far vi reda pa att Island har en aktiv vulkan som fyller luften over skandinavien med aska och att det ar livsfarligt att flyga dit. Vi far ett provosoriskt pass till Kina och blir slussade till ett lyxhotell mitt i Peking. Ingen aning om hur lange vi maste stanna. Minst over helgen sager vissa. Har som tur var CSN pa hotellet (allt annat ar givetvis asiatiska kanaler) och far lite koll pa vad som hander i varlden.
Men vi har insett att vi maste gilla laget - och det gor vi fan! Peking har gjort ett bra forsta intryck pa oss. Idag lamnade vi vart hotell och har blivit foralskade i alla feta och valmande hundar, alla glada och trevliga kineser, trots kommunikationsproblem. Vi har shoppat, atit den batsa och billigaste sushin hitills och kopt vinflaska for 16 kr.. Facebook ar forbjudet i Kina, det suger tycker vi. Och det ar dyrt att ringa och hora av sig. Men har ar vi i alla fall och vi mar riktigt bra. Stina har precis gjort en vad hon trodde var harinpackning men som typ visade sig vara sapa. Hon har for ovrigt blonderat sig och ser ut som hon gor reklam for Kalles kaviar ;)
Jajaaa vi hor val av oss - Mi haooo!!

RSS 2.0